SAVE THE DATE: Tokyo middag op 16 nov 2019!

Nakagin capsule tower

Wil je boeiende verhalen horen over Tokyo, kom dan de naar de Tokyo lezingenmiddag van Yoyogi Park op 16 november 2019. Zet de datum alvast in je agenda en binnenkort vind je op deze website meer informatie over dit evenement.

Tokyo is de megastad die fascineert en verwondert, de stad die mooi en lelijk is tegelijk. Velen hebben een bezoek aan Tokyo op hun wensenlijstje staan. Yoyogi Park laat je op 16 november kennismaken met de hoofdstad van Japan.

Yasukuni schrijn

Tijdens de Tokyo middag zullen Japanspecialisten als Florian Coulmas, Judith Stalpers, Anna Beerens, Max Put en Inge Klompmakers oud en nieuw Tokyo vanuit verschillende perspectieven laten zien. De roerige geschiedenis van de stad, het leven in Tokyo in het nieuwe tijdperk van keizer Naruhito, Tokyo in de Japanse film en de kunst en een drietal architectuur-iconen van Tokyo zijn thema’s die onder meer aan bod zullen komen.

Het volledige programma en overzicht van sprekers worden deze zomer bekend gemaakt, evenals de locatie en hoe aan te melden.

De Yoyogi Park book store zal ook aanwezig zijn op de Tokyo middag met een speciaal aanbod van bijzondere boeken over Tokyo. 

Graag tot ziens op 16 november!